Bravo Seafood AS

Bilde av Tore, Haakon og Svein - de tre som startet Bravo Seafood

Historien

Bravo Seafood ble etablert i 2008 av Tore, Håkon og Svein. De hadde alle lang fartstid og mye kunnskap og erfaring fra bransjen. I dag er selskapet 100% eid av de ansatte. Bravo-gjengen er i dag et godt sammensveiset team, med kontor i Florø og Oslo.

Eksport til hele verden

I 2014 tok vi det første skrittet med å frakte vår første laks med fly til Asia. I dag har dette markedet blitt en av våre viktigste markeder, som en del av vår ekspansjon til det globale markedet. Vi er nå stolte av å eksportere våre produkter over hele verden.

En jente og en gutt spiser norsk laks i Asia - bravoseafood.no

Våre kjerneverdier

  • TILGJENGELIGHET

    Vi er tilgjengelig ved behov helt til fisken er levert – uansett tid på døgnet. Våre kjerneverdier er ikke tomme ord, men noe vi lever opp til hver eneste dag.

  • ENGASJEMENT

    Vår lidenskap og engasjement for å levere de beste produktene er det som driver oss hver dag. Som et selskap eid av våre ansatte er vi 100% motivert til å sikre at hver detalj er perfekt fra råvarer til levering.

  • KOMPETANSE

    Med vår ekspertise og erfaring i bransjen kan du være trygg på at du mottar produkter av topp kvalitet. Vi er stolte av faget vårt og leverer alltid med god service og engasjement.

  • BÆREKRAFT

    Vårt fokus på kvalitet og bærekraft sikrer at vi sammen kan møte etterspørselen på en ansvarlig måte. Vi jobber kontinuerlig med å redusere våre klimaavtrykk, og har fokus på matsikkerhet og kvalitetsstyring i alt vi gjør.

    Gjennom våre sertifiseringer med fokus på mattrygghet, miljø, arbeidsmiljø og dyrevelferd sikrer vi sporbarhet gjennom hele verdikjeden – fra rogn til fisken er levert til kunde.